Inkasso

Att ni som kund får betalt för era fordringar är alltid vårt främsta fokus.Genom personlig service där vi hanterar varje ärende unikt behåller ni goda kundrelationer genom att använda Ansvars inkassohantering. Vår mångåriga erfarenhet skapar trygghet och effektivitet vilket är de viktigaste parametrarna för en lyckad inkassohantering. 

 

Personligt
Kundrelationen ska aldrig bli lidande! Därför är vår personliga service av största vikt, och det är även det som skiljer oss från andra inkassobolag. Vi tar oss an inkassotjänster på ett sätt som alltid placerar dig som uppdragsgivare i centrum, detta samtidigt som vi hanterar din kund på  professionellt sätt. I den summariska processen ser vi alltid till att den skuldsatte förstår att det finns flera sätt att gå tillväga. Vi arbetar tillsammans med den gäldenären (den skuldsatte) för att finna det mest effektivt sättet som fungerar för att återbetala skulden, utan att skada er relation.   Vi använder oss dessutom av telefon-inkasso vilket ökar lyckande-graden avsevärt.

Transparent
Det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Via vår kundwebb följer ni era ärenden i realtid. Snabba och täta återkopplingar är vår standard.

Situationsanspassat

Vi vet att olika tillväga-gångsätt är nyckeln till lyckat resultat. Vår inkasso-hantering sker inte på löpande band. vi arbetar istället utefter positiv sär-behandling för att lösa varje ärende så bra som möjligt.

 

Integrerat

Idag kan vi erbjuda färdiga integrationer till: Visma, Fortnox och Navision. Detta skapar ett väldigt smidigt och enkelt flöde där information synkroniseras och vi sköter därefter jobbet åt er,  vilket leder till av vi avlastar er från en stor del av era administrativa uppgifter.

Nedan finner ni en flödesbeskrivning hur vår integration kan underlätta för er verksamhet.

 

AFsync

 

 

 

 

 

Dessutom

  • Utlandsinkasso – ett ombud i 32 länder
  • Tydlig prissättning utan otrevliga överraskningar

 

 

Har du frågor om Inkasso?
Hör av dig till Eric.

+46 31-318 71 01
eric.winter@ansvarfinans.se